THSU offers a variety of courses to enhance the education and understanding of Chinese Medicine, acupuncture and other related fields of practice.  Below, you will find a list of our upcoming course offerings for 2013.  Please check back frequently as our schedule may change.

2013 Continuing Acupuncture Education (CAE) in Houston and Dallas

January 19 and 26, 2013 Day 1 (Saturday) – English Class

Time

Course

Instructor

Credit

8:00 – 8:30

Registration

8:30 – 11:20

 Irritable Bowel Syndrome: An Integrated Approach

 Dr. Linying Tan

3G

11:30 – 12:20

TCM Treatment of Prostate Cancer

Dr. Shaozhi Li

1H

12:20 – 13:30

Lunch

13:30 – 14:20

TCM Treatment of Prostate Cancer

Dr. Shaozhi Li

1H

14:30 – 16:20

 TCM Treatment of Lung Cancer

Dr. Haitao Cao

2H

16:30 – 18:20

 How to Minimize Acupuncture Malpractice Risks

Mary Boone

2E

 

January 19 and 26, 2013 Day 1 (Saturday) – Chinese Class

时间

课程题目

授课者

学分

8:00 – 8:30

注册

8:30 – 10:20

针灸治疗面瘫

Dr. Lihua Xuan

2G

10:30 – 12:20

针灸治疗肩周炎

Dr. Lihua Xuan

2G

12:20 – 13:30

午餐

13:30 – 16:20

肠易激综合症的中西医结合治疗

Dr. Linying Tan

3G

16:30 – 18:20

如何降低针灸师渎职的危险

Mary Boone

2E

 

*************************************************************************************

January 20 and 27, 2013 Day 2 (Sunday) – English Class

Time

Course

Instructor

Credit

8:00 – 9:50

Treatment of Facial Paralysis with Acupuncture

Dr. Lihua Xuan

2G

10:00 – 11:50

Treatment of Frozen Shoulder with Acupuncture

Dr. Lihua Xuan

2G

11:50 – 13:00

Lunch

13:00 – 15:50

 An Integrative Approach to Perimenopausal Syndrome

Dr. Maoyi Cai

3G

16:00 – 16:50

 Medical Red Flags

Dr. Maoyi Cai

1B

 

 

 

January 20 and 27, 2013 Day 2 (Sunday) – Chinese Class

时间

课程题目

授课者

学分

8:00 – 10:50

中西医结合治疗围绝经期综合症

Dr. Maoyi Cai

3G

11:00 – 11:50

 前列腺癌的中医治疗

Dr. Shaozhi Li

1H

11:50 – 13:00

午餐

13:00 – 13:50

 前列腺癌的中医治疗

Dr. Shaozhi Li

1H

14:00 – 15:50

肺癌的中医治疗

Dr. Haitao Cao

2H

16:00 – 16:50

医学警示征象

Dr. Maoyi Cai

1B

 

*************************************************************************************

2013 Continuing Acupuncture Education (CAE) in Austin

April 13, 2013 Day 1 (Saturday) – English Class

Time

Course

Instructor

Credit

8:00 – 8:30

Registration

8:30 – 10:20

Treatment of Facial Paralysis with Acupuncture

Dr. Lihua Xuan

2G

10:30 – 12:20

Treatment of Frozen Shoulder with Acupuncture

Dr. Lihua Xuan

2G

12:20 – 13:30

Lunch

13:30 – 15:20

 TCM Treatment of Osteoporosis

Dr. Shaozhi Li

2H

15:30 – 16:20

 Medical Red Flags

 Dr. Maoyi Cai

1B

16:30 – 18:20

How to Minimize Acupuncture Malpractice Risks

 Mary Boone

2E

 

April 14, 2013 Day 2 (Sunday) – English Class

Time

Course

Instructor

Credit

8:00 – 10:50

Treatment of Cholecystitis with TCM

 Dr. Guili Zheng

3H

11:00 – 11:50

 Irritable Bowel Syndrome: An Integrated Approach

 Dr. Linying Tan

1G

11:50 – 13:00

Lunch

13:00 – 14:50

 Irritable Bowel Syndrome: An Integrated Approach

 Dr. Linying Tan

2G

15:00 – 16:50

 TCM Treatment of Lung Cancer

Dr. Haitao Cai

2H